نمونه سوالات تولید کننده ترشی جات و شوری جات با جواب جدید

 

لینک دانلود :

 

https://20begir.com/product/pickl/

 

https://20begir.com/product/pickl/

 

 

 
دانلود جزوه نمونه سوالات تولیدکننده ترشیجات و شور با پاسخنامه کاملا تستی در قالب فایل pdf || از مجموعه رشته صنایع غذایی || کد استاندارد:7511/2/3.
 
    ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - همچنین غلظت بالای نمک و یا شکر نیز می‌تواند از عوامل چروکیده شدن ترکیبات در تهیه ترشی باشد. به عنوان نمونه آب نمک عامل خروج بیشتر آب از خیار و .
     
     
    نمونه سوال تولید کننده ترشیجات و شور از رشته صنایع غذایی مطابق با استاندارد 1177/2/3 سازمان آموزش فنی و حرفه ای نمونه سوال آزمون ادواری و آزمون آنلاین.
      توضیحات دسته بندی دستور آشپزی.
      معمولا سبزیجات معطری که برای تهیه ترشیجات و شور استفاده میشن به قرار زیر هستن : سپیده جون یک سوال بعضی اوقات که ترشی یا شور از بیرون میخریم مواد ترشی یا شور دیس ترشی با چند نمونه از ترشیهایی که درست کردم :3: .
       
       
      دانلود کارآفرینی ترشیجات – خیار شود و مربا 109 ص. ****برای دسترسی به تمام فایل باید محصول را خریداری کنید ****. شما میتوانید به راحتی با خرید محصول فایل .
       
       
      ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - از خوردن ترشیجات در شب پرهیز کنید؛ خوردن سرکه و ترشیجات در شب باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن شده و موجب پوکی استخوان و ضعف اعصاب و .
       
      مجموعه کتاب های طرز تهیه ترشیجات و شوری خوشمزه ترین ترشی ها ساده ترین روش در مجموعه گرداوری شده از تیم بهترین کالا سه فایل pdf حجم:7 مگابایت قیمت محصول با .

       

       

      چگونه می توانم نمونه سوالات تولید کننده ترشی جات و شوری جات فنی حرفه ای را تهیه کنم؟
      نمونه سوالات تولید کننده ترشی جات و شوری جات لازمه کار شما است. لذا برای دسترسی به آن بایستی از قسمت مربوطه برای پرداخت قیمت بسیار مقطوع آن اقدام نموده و سپس با یک کلیک ساده بر روی گزینه دانلود به این مجموعه کامل از نمونه سوالات دسترسی پیدا کنید.

       

      مسیر طراحی شده برای دسترسی به این نمونه سوالات بسیار ساده می باشد و شما حتی با کمترین اطلاعات کامپیوتری نیز می توانید نسبت به دانلود آنها اقدام نمایید. لازم به ذکر است قالب pdf سوالات این امکان را برای شما فراهم می سازد که بتوانید علاوه بر سیستم رایانه، در گوشی تلفن همراه خود نیز این نمونه سوالات را مطالعه نمایید.

       

      چند مورد از نمونه سوالات تولید کننده ترشی جات و شوری جات با جواب
       

      ۱) علت قرار دادن مواد ترشی در آب آهک کدام است؟

      ۱- له شدن

      ۲- ترد شدن  ☑

      ۳- رسیدن مواد

      ۴- ضدعفونی کردن مواد

       

      ۲) کدامیک از مواد برای تهیه ترشی خرمالو محسوب میشود؟

      ۱- سماق

      ۲- تمر هندی

      ۳- سماق، تمر هندی، آب لیمو  ☑

      ۴- آب لیمو

       

      ۳) کدم سبزی از نظر پزشکی خاصیت تصفیه کنندگی دارد؟

      ۱- آویشن

      ۲- مرزه

      ۳- ریحان  ☑

      ۴- شنبلیله

       

      ۴) حمل کشت انواع فلفل کدام منطقه می باشد؟

      ۱- آمریکای شمالی، مای، هلند  ☑

      ۲- هندوستان، هلند، مکزیکی

      ۳- آمریکای جنوبی، جزایر آننیل، مکزیک، هندوستان

      ۴- مصر، لیبی، مای، هلند

       

      ۵) دارچین از چه نوع گیاهی بدست می آید؟

      ۱- از پوست داخلی درخت ناز می باشد

      ۲- از پوست داخلی گونه ای درخت نجار  ☑

      ۳- از پوست درخت دارجین در مصر

      ۴- فقط پودر آن وجود دارد و درخت آن وجود ندارد

       

      ۶) هل در کدام مناطق رشد میکند؟

      ۱- فقط مناطق سردیسر

      ۲- درمناطق متعدل

      ۳- در هندستان و سری لانکا  ☑

      ۴- مای و هلند

       

      ۷) کدام سبزی دارای ویتامین C  و A می باشد؟

      ۱- ریحان

      ۲- گشنیر  ☑

      ۳- شنبلیه

      ۴- شوید

       

      ۸) برای اینکه ریگ سبزیجات سبز بماند به چه نسبت جوش شیرین اضافه میکنیم؟

      ۱- به ازای یک کیلو یک قاشق مرباخوری  ☑

      ۲- به ازای یک کیلو یک قاشق غذاخوری

      ۳- به ازای نیم کیلو یک قاشق مرباخوری

      ۴- با ازای یک کیلو یک قاشق چایخوری

       

      ۹) طعم دهنده و چاشنی کدام ترشی شیره تمر هندی و رب گوجه فرنگی است؟

      ۱- ترشی بادمجان

      ۲- ترشی ترخان

      ۳- ترشی بندری  ☑

      ۴- ترشی بندری

       

      ۱۰) برای رنگی شدن مواد ترشی از کدام ادویه استفاده میشود؟

      ۱- آویشن

      ۲- فلفل قرمز

      ۳- زرد چوبه  ☑

      ۴- دارچین

       

      ۱۱) تهیه سرکه سیب به کدام روش زیر امکان پذیر است؟

      ۱- سیب های شیرین را چرخ کرده داخل ظرف مخصوص ریخته و یک لیوان سرکه ریخته و ¼ ظرف را خالی میگذاریم بعد از یک ماه آماده میباشد

      ۲- سیب های شیرین را قارچ کرده هسته آن را گرفته داخل ظرف مخصوص ریخته و یک کف دست نان روی آن قرار داده و ۴/۱ ظرف را خالی میگذاریم بعد از یک ماه مواد را صاف جدا میگذاریم بعد از ۱۵ روز آماده مصرف میباشد.

      ۳- سیب ها را درون ظرف مخصوص ریخته و آب روی آن میریزیم و میگذاریم مدت ۵۰ روز آماده میشود.

      ۴- همه موارد  ☑

       

      ۱۲) از هر کلیو سیب شیرین و آبدار چند گرم سرکه بدست می آید؟

      ۱- ۵۵۰

      ۲- ۷۰۰

      ۳- ۸۵۰

      ۴- ۴۷۰  ☑

       

      ۱۳) دلیل له نکردن انگور جهت تهیه سرکه انگور چه میباشد؟

      ۱- رنگ سرکه تیره میشود

      ۲- کیفیت سرکه کم میشود

      ۳- بازده سرکه کم میشود

      ۴- فرایند تولید سرکه کاهش میابد  ☑

       

      ۱۴) به ازای هر یک کیلو انگور شیرین چقدر آب به آن اضافه کرده تا سرکه خوب بدست آید؟

      ۱- ۲۰۰ الی ۵۰۰ گرم

      ۲- ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم

      ۳- ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم  ☑

      ۴- ۳۰۰ الی ۴۰۰۰ گرم

       

      ۱۵) بهترین درجه برای زندگی پشته سرکه کدام است؟

      ۱- ۱۸ درجه سانتیگراد

      ۲- ۱۴ درجه سانتیگراد

      ۳- ۲۰ درجه سانتیگراد

      ۴- ۲۵ درجه سانتیگراد  ☑

       

      ۱۶) در کدام درجه پشه سرکه از بین میرود؟

      ۱- ۱۸ درجه

      ۲- زیر ۱۴ درجه

      ۳- ۱۹ درجه

      ۴- زیر ۱۶ درجه  ☑

       

       


      مشخصات

      • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
      • کلمات کلیدی منبع : ترشی ,سرکه ,نمونه ,سوالات ,درجه ,کدام ,نمونه سوالات ,تولید کننده ,سوالات تولید ,کننده ترشی ,مخصوص ریخته ,سوالات تولید کننده ,نمونه سوالات تولید ,رشته صنایع غذایی
      • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

      تبلیغات

      محل تبلیغات شما
      محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

      آخرین وبلاگ ها

      برترین جستجو ها

      آخرین جستجو ها

      مشاوره تحصيلي Joni آنلاین راستین زمین چمن خدمات پرستاری سپید گستر آموزش نرم افزار 09127424529 انجام بازسازي ساختمان در تهران appmyloveyou بصیرگراف